Teverun Store wordt Teverun x Green220

Teverun Store = Teverun X Green 220

Teverun Store wordt Teverun van Green220! Zelfde team, zelfde service, zelfde garantie. Alleen het adres van de website verandert!

Als je je product op teverun-store.com hebt gekocht, hoef je het bij een support- of aftersalesverzoek alleen nog maar aan ons team door te geven. En als u op zoek bent naar reserveonderdelen, dan zijn die op deze pagina beschikbaar!

Teverun, een handelsmerk van MiniMotors

Teverun is een merk van het Koreaanse bedrijf Minimotors, dat gespecialiseerd is in de productie van elektrische mobiliteitshulpmiddelen zoals elektrische scooters. Minimotors werd opgericht in 1999 en staat bekend om de kwaliteit van zijn producten en zijn vermogen om te innoveren op het gebied van elektrische stedelijke mobiliteit. Teverun is daarop geen uitzondering.

Teverun Blade elektrische scooters

Bij Teverun ligt onze focus op elektrische scooters. In ons assortiment Blade scooters vind je drie scooters met dubbele motor en één met enkele motor. Het is een serie betrouwbare, goed uitgeruste scooters waar we erg trots op zijn.

Onze reserveonderdelen

Als je een tweede accu nodig hebt om je elektrische step op het werk op te laden of een vervangende binnenband, geen zorgen! Op Green220 vind je reserveonderdelen voor je Teverun step, zodat je het maximale uit je machine kunt halen.
Net als Teverun Store levert Green220 zijn producten in het grootste deel van Europa.

Kan je het onderdeel dat je nodig hebt niet vinden of heb je meer advies of informatie nodig over je machine of je aankoop? Ons team is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. We helpen je graag verder.